Ön itt jár: > >

Blog

Ahány ember, annyiféle ízlés – tartja a mondás. A Simas fürdőszobai kollekciók és szaniterek tervezői jól tudják ezt, hiszen a 60-as évek óta, évi több mint 250 ezer darab termék előállításával már bizonyítottak. Termékeiket a modern, sőt a legmodernebb trendek és innovációk szerint fejlesztik, melyek még a divat hazájában, Olaszországban is egyedülállóak.

EGGER – a folyamatos megújulás útján

EGGER német gyártónk több szempontból is különleges. Nem csak azért, mert magas minőségű padlókat gyárt, hanem azért is, mert 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját.

A legújabb, 2018-2020-as kollekció is jópár újdonságot hozott.

  • EGGER laminált padlók
  • EGGER parafa padlók
  • EGGER Design+

Nézzük Európa egyik legnagyobb laminált padló gyártójának történetét

Felújítás előtt áll? Biztosan kavarognak a gondolatai, hirtelen nem tudja, hogy álljon neki. Kezdje a burkolat kiválasztásával. De jön a nagy kérdés. Csempét, vagy padlólapot? Na de mi a különbség?
Fiatalos, tettre kész csapat, akik felkutatják a piaci igényeket és ennek megfelelően látják el a piacot. A kutatásoknak és a legfejlettebb technológiának, valamint a mögötte álló magasan képzett szakembereknek köszönhetően magas hozzáadott értékkel bíró termékeket tudnak kínálni. Bár az Argenta mindössze 14 éves múltra tekinthet vissza, mostanra mégis az egyik vezető spanyol kerámia gyártó cégeknek számít. Éves szinten több mint 100 millió m2 kerámia burkolatot gyártanak és terjesztenek széles körben
Ha Ön is éppen építkezik, vagy lakásfelújítás előtt áll, akkor bizonyára fejtörést okoz, vagy legalábbis sok kérdést felvet a padló tekintetében is anyagok kérdése. Valódi faparketta legyen? Esetleg az új sláger, a vinyl? Vagy a már évek óta töretlen népszerűségnek örvendő laminált padló? Most ez utóbbihoz adunk 5 – de még ennél is több – jó érvet, amely megalapozhatja a döntésünket, vagy megerősíthet bennünket abban, hogy jól döntünk, ha a laminált padló tesszük le a voksot
Aki felújításra, pláne építkezésre adja a fejét, és végre valahára túl van rajta, megfogadja: soha többé! … Vagy legalábbis… nem most. Ahhoz, hogy valóban hosszú távra tervezhessük otthonunk megoldásait, érdemes a minőség mellett a stílusra is ügyelni. Aki valóban hosszú időn át szerethető terekre vágyik, annak érdemes időtlen, semleges színekben, természetes anyagokban gondolkodnia. Ezek ugyanis – a futó trendekkel ellentétben – kevésbé mennek ki a divatból.
Mindenképpen fontos érv a minőség, a könnyű tisztíthatóság, és a külcsín. Érdemes a konyhába kiválasztott csempét a konyhabútor színével, anyagával összehangolni, így az a legjobb, ha már a bútor megvan, vagy legalábbis, arról már megvan a konkrét elképzelésünk, mikor a csempe üzletbe ellátogatunk.
Számtalan kreatív és izgalmas forma, szín, és elrendezés bizonyítja, hogy az elegancia és a dizájn nem méretfüggő – hiszen a kis méretű csempékkel akár a legkisebb térrel is csodát tehetünk…

Amikor fürdőszobánk kialakításáról van szó, természetesen a kényelem, a praktikum elengedhetetlen. De mi a helyzet a designnal? Vajon fontos szempont?

Következő bejegyzésünkben hasznos tippeket adunk a fürdőszoba kialakításhoz!

Amikor mosdó vásárlás előtt állunk, rengeteg lehetőség van. De mégis, mik azok a szempontok, amiket szem előtt tartsunk?

Olvassa el tanácsainkat!

Azok, akik a városban laknak, egyre inkább vágyódnak a környezetbe. Nem véletlen, hogy rengeteg család költözik, vagy építkezik a városok külterületén. Szerencsére, van megoldásunk azoknak is, akik költözni nem szeretnének, de élveznék a természet közelségét.

Egy felújítás mindig sok munkát hoz magával, sőt rengeteg az előkészület is. Azonban érdemes az eredményre koncentrálni.

Új, szebb otthont varázsolhatunk magunknak a burkolatok segítségével!