Amit az ARGENTA termékekről tudni érdemes

Fiatalos, tettre kész csapat, akik felkutatják a piaci igényeket és ennek megfelelően látják el a piacot. A kutatásoknak és a legfejlettebb technológiának, valamint a mögötte álló magasan képzett szakembereknek köszönhetően magas hozzáadott értékkel bíró termékeket tudnak kínálni. Bár az Argenta mindössze 14 éves múltra tekinthet vissza, mostanra mégis az egyik vezető spanyol kerámia gyártó cégeknek számít. Éves szinten több mint 100 millió m2 kerámia burkolatot gyártanak és terjesztenek széles körben

A 450 fős csapat napi szinten igyekszik a legjobbat nyújtani a vásárlóinak, ebben segítségére van a négy gyára és egy központi épület, ahol az irodák többsége található, valamint egy exkluzív bemutatóterem, ahol a termékek megtekinthetők. Igyekeznek termékeiket nem csak létrehozni, de versenyképességüket is folyamatosan javítani a változó kihívásoknak megfelelően, minőségileg és a környezet szempontjából egyaránt. Az elmúlt három évben jelentős beruházást hajtottak végre a termelési rendszerükben, azért, hogy az igényeket kielégítve nagy méretű lapokat tudjanak gyártani, úgy mint 60×120-as, 75×75-ös, 90×90-es és 60×180-as méretekben. A kerámia szektorban egyedül ők büszkélkedhetnek a 60×180-as, 30×180-as és a 20×180-as nagy méretű lapokkal. Jelenleg 5 termékcsalád van a kínálatukban, melyek széles körben lefedik az éppen aktuális belsőépítészeti tendenciákat.


Exclusive:
Márványmintás lapok padlóra és falra. Nagy méret jellemzi őket és a minták széles skálája, hála a kerámia-nyomtatási rendszerüknek, amivel nemcsak változatos mintákat tudnak biztosítani, de maximálisan fenn tudják tartani ennek a nagyra becsült anyagnak a természetes megjelenését is.

Fustech:
Texturált lapok széles köre, melyek szinte a tökéletességig vissza tudják adni a természetes fa érzetét és melegségét. A hagyományőrző kézművesek klasszikus kompozícióját megidéző szögletes formáktól egészen a modern 180 cm-es hosszúságú lapokig szinte mindenki talál magának ideális méretet.

Concept:
Ez a kollekció különböző megoldásokat kínál nem csak stílusban de a megjelenésben is. Három fő mérete van a 20×20-as, 20×30-as és 25×40-es méretű lapok, számtalan geometriai stílusban, ötvözve a texturált megjelenéssel: fa, márvány, kő, szövet stb. Ez a kollekció számos, a katalógusban található fali csempe családdal jól mutat.

Big Size:
Kutatásaik és fejlesztéseik eredményeképpen a nagy méretű lapokra való igényeket is ki tudják elégíteni, melyek ideálisak nagy felületek burkolására a különböző projektekhez, és kielégítik a belsőépítészek és lakberendezők igényeit is.

TechLine:
A beton és kő, mint az építészet lényeges elemeinek újraértelmezése és átalakítása dekorációs célokra a minimalista elvárásásoknak megfelelően. Több féle fali és padlólapot tudnak ajánlani, melyek nem csak megjelenésükben, de technikai jellemzőikben is sokoldalúak.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog