Fahatású csempék és padlólapok a természet jegyében

Azok, akik a városban laknak, egyre inkább vágyódnak a környezetbe. Nem véletlen, hogy rengeteg család költözik, vagy építkezik a városok külterületén. Szerencsére, van megoldásunk azoknak is, akik költözni nem szeretnének, de élveznék a természet közelségét.

Nem véletlen, hogy egyre többen igyekszünk becsempészni otthonainkba, enteriőrjeinkbe a természetes köveket és a fa melegségét – melyeket a gyártók egyre élethűbb, egyre természetesebb, és egyre sokoldalúbb megoldásokkal kínálnak nekünk.

Nézzük, melyek ma a legújabb trendek, legújabb innovációk a fahatású burkolatok terén.

A mai korszerű technológiáknak köszönhetően, a fahatású csempék és padlólapok egyre inkább hasonlítanak a valódi fára, miközben igen nagy előnyük a tartósságuk mellett 100%-os a  vízállóságuk is. A csempéken, padlólapokon feltűnnek a far erezetei, mintái, textúrái. 

Sokan még mindig azért választanak fát, hogy egységes, természetesen meleg összhatást adjanak otthonuknak. A melegséget sugárzó, szép textúrák az eddig hidegnek és emellett ridegnek tűnő fürdőszobákban is könnyedén elérhetők ma már, hiszen vízállóságuknak, tartósságuknak köszönhetően nem olyan kényesek és érzékenyek nyilvánvalóan, mint a valódi fa.

Nem kell tartani attól, hogy a burkolat felpúpodosik, vagy hogy egymástól elválnak.

Nézze meg, mely termékeket javasoljuk:

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog