Hasznos tippek fürdőszoba kialakításhoz

Amikor fürdőszobánk kialakításáról van szó, természetesen a kényelem, a praktikum elengedhetetlen. De mi a helyzet a designnal? Vajon fontos szempont?

Következő bejegyzésünkben hasznos tippeket adunk a fürdőszoba kialakításhoz!

Stílus, mely közel áll hozzánk

Gondolja végig, hogy melyek azok a színek, formák, minták melyek tetszenek Önnek. Vegye figyelembe a helyiség nagyságát is. A világos színekkel optikailag növelni tudjuk a teret, így ha kissebb helyiségről van szó, a világosabb burkolatok javasoltak. Ha mégis sötét elemeket is szeretne viszontlátni, dekorcsíként jól mutathat egy sor csempe, vagy padlólap.

Minden a beszerzéssel kezdődik:

Elsődleges szempont a beszerezhetőség, és az időbeliség. Amikor kiválasztotta az ízléséhez legközelebb álló, fürdőszobájának adottságaihoz igazított termékeket, legyen körültekintő azoknak a beszererhetősége kapcsán. Lehetőség szerint a termékeket szerezze be egy helyről, ahol egy egészként tudják kezelni rendelését, és ennek megfelelően tudják ütemezni azok szállítását.

Garancia vállalása:

A garancia kérdése nem csak műszaki cikkekre érvényes. Bizony a különböző burkolat és szaniter gyártók is garanciát vállalnak termékeikre. Figyeljünk arra, hogy a termékek beépítése, beszerelése az előírtaknak megfelelő legyen, nehogy érvényét veszítse a garancia. Lehetőség szerint olyan szakembert válasszon, aki szintén vállal garanciát amunkájára.

Tárolás, mellyel rengeteget segíthetünk magunknak

Hibába gyönyörű és dekoratív, legújabb design szerinti a kád vagy a mosdó, ha méretét vagy formáját tekintve nem fér el jól a fürdőszobánkban. A fürdőszoba helyes ergonómiája ugyanis nagyon fontos: hiszen kinek jó az, ha nem fér hozzá rendesen a mosdóhoz fogmosás közben, vagy a gyönyörű nagy kádtól már semmilyen fürdőszoba bútor, szekrény, vagy éppen a szennyes tartó nem fér el rendesen. Ha kis fürdőszobával rendelkezünk, akkor érdemes már a mosdóválasztásnál körültekintőnek lenni, és olyan mosdót választani, ami pultra illetve szekrényre is ültethető - melyben majd a tisztasági szereket, pipere holmikat tárolhatjuk.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog