Mi alapján válasszunk csempét?

Mindenképpen fontos érv a minőség, a könnyű tisztíthatóság, és a külcsín. Érdemes a konyhába kiválasztott csempét a konyhabútor színével, anyagával összehangolni, így az a legjobb, ha már a bútor megvan, vagy legalábbis, arról már megvan a konkrét elképzelésünk, mikor a csempe üzletbe ellátogatunk.

Tehát, a bútorhoz, sőt mi több: a konyhapulthoz igazodjék majd a csempe elsősorban, sem mint a járólap színéhez, elvégre nem egymás mellett látjuk majd őket, hanem egy bútor és egy munkapult lesz a köztes elem, melynek mind a járólappal, mind pedig a csempével illik majd harmonizálnia. 
A most divatos, fahatású járólapoknak azonban megvan az az igazán előnyös tulajdonságuk, hogy azon túl, hogy természetes, meleg hatást visznek a térbe, mondhatni, időtlenek, és szinte minden féle és fajta csempével, mozaikkal szépen mutatnak.
A korábban olyannyira divatos, 10X10 cm-es méretű konyhai csempék is most újra reneszánszukat élik, jönnek az újabb trendekkel együtt az egyre különlegesebb, kisméretű csempék is, melyek közül választhatunk mintásat, színeset, vagy akár különleges, sokszög alakúra vágott változatokat is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog