Kiemelt ajánlatok

Ön itt jár: > > >

Porcelanosa burkolat

2016-ban is volt szerencsém, egy szűk szakmai csoporttal, ellátogatni Spanyolországba Villarreal Castellon-ba, a Porcelanosa Grupo főhadiszállására. Az utazás célja, hogy első kézből értesüljünk a 2016-os trendekről, fejlesztésekről, termékekről a világ egyik vezető és innovatív gyárcsoportjától.

A csoporton belül, ebben a burkolatgyárban készülnek a cég "projekt" lapjai, ami nem csak lakáson belül, hanem kültéri homlokzatra vagy közületi felhasználásra is alkalmasak.

Utána a L'antic Colonial bemutatóterme következett, ahol mint mindig, sikerült elcsodálkoznunk a legújabb, gyönyörű, természetes anyagokból készült termékeken. 
A L'antic Colonial a Porcelanosa csoporton belül, a természetes anyagokból készült burkolatok és szaniterek specialistája.

A felhasznált anyagok: márvány, gránit, fa, üveg, fém, melyekből csodálatosabbnál csodálatosabb felületeket lehet létrehozni, egyedi enteriőrök kialakításánál.
Az egyik új termékük az AirSlate, természetes kő hatású "tapéta", mely 7 színben, 240x120 cm méretben készül.

 

A termék íves felületek burkolására is alkalmas, mivel 2-4 mm vastagságú a felülettől függően. Súlya mindössze 5 kg/tábla, ezért felhasználhatósága rendkívül széleskörű. Burkolásához egykomponensű műgyanta ragasztó szükséges és burkolás után, a felületet impregnálni kell, mint minden természetes kő felületet.Viszont a végeredmény elképesztő.

Az első nap estéjét, egy nagyon autentikus, exkluzív vacsorával sikerült befejeznünk, néhány mediterrán bor elfogyasztása mellett.:) Másnap reggel indultunk, a fő beszállítónk, a Porcelanosa burkolat gyártó cég bemutatótermének,és termékeinek a  megtekintésére.

Itt volt alkalmunk a teljes gyártási folyamatot is végig néznünk és meggyőződni, hogy már az alapanyagok kiválasztásánál, mennyire ügyelnek a legmagasabb minőségi követelményekre, hiszen csak a legjobb alapanyagokból készülhetnek a minőségi végtermékek.

Elképesztő volt látni, a teljesen automatizált gyártási és raktározási folyamatot, ahol folyamatosan 5-6 millió m2 készlettel rendelkeznek. Ez biztos és nyugodt hátteret ad, az ügyfelek gyors és pontos kiszolgálására.
 

A bemutatóteremben megtekintettük a még mindig sláger terméket, a 2015-ös év egyik siker sorozatát a Dovert.

A Dover család cementhatású alaplapjainak letisztultságát, 3D-s modern, letisztult, játékos dekorjaival tehetjük egyedivé.

Ha a vintage stílus elérése a célunk, akkor az Antiqua dekorokkal hozhatjuk vissza, a régmúlt idők hangulatát, XXI.század trendjei szerint.

Majd az új fejlesztésű lapok következtek:
Porcelanosa Menorca család 31,6x90 cm
Porcelanosa Safari család 31,6x90 cm

Természetesen, a fahatású burkolatok, még 2016-ban is nagyon divatosnak számítanak, melyre a legjobb példa:
Porcelanosa Liston Oxford 31,6x90

A Porcelanosa fahatású lapjai, melyeket természetesen, akár cement hatású lapokkal, akár a Porcelanosa White Concept lapjaival kombináljuk, nagyon letisztult, természet közeli, mégis modern enteriőröket tudunk létrehozni. 

Apropó! Fehér koncepció!

A Porcelanosa nagyon büszke, az igazán fehér termékeire, melyeket szintén 31,6x90 cm méretben gyárt.
A sorozat kapható fényes, matt, selyem fényű felülettel. A dekorok sokféle mintázatával, igazán izgalmas felületek létrehozására adnak lehetőséget, melyek megfelelő világítással kombinálva, szinte életre kelnek.


Porcelanosa Marmi China 31,6x90
Porcelansa Marmi Blanco 31,6x90

És a dekorok

Egy könnyű, de annál tartalmasabb ebéd elfogyasztása következett, melyet a narancs ültetvények közepén elhelyezkedő, régi apátsági épületben ejtettünk meg, amely egy nagyon előkelő étteremmé lett átalakítva.

Az ebéd elfogyasztása után, a Noken cég bemutatótermének meglátogatása következett, ahol a design szanitereket és csapokat néztük meg.

A gyárcsoporton belül, a minőségi elváráson felül, a legfontosabb szempont, hogy ha valaki a legújabb, legtrendibb termékeket akarja, akkor ezt egy cégcsoporttól tudja maradéktalanul beszerezni.
100%-ban törekednek arra, hogy minőségben, színben, stílusban az elit vevőkör, minden igényét ki tudják elégíteni.

 

A cég saját fejlesztésű szabadalmaztatott terméke a Krion nevezetű anyag, melyekből nem csak bútorokat, szanitereket, kerti bútorokat gyártanak, hanem akár épületek teljes homlokzati burkolatát és árnyékolás technikáját is. Erre az egyik példa, legújabb projektjük Kínában, ahol egy modern épülethez 27.000 m2 Krion anyagot használtak fel.

A Krion alapanyagról és az ebből készült termékekből, a közeljövőben készítek egy külön blogbejegyzést.
Az Butech cég, a cégcsoporthoz tartozó többi gyár anyagaihoz készít segédanyagokat (ragasztó, fugázó), kiegészítő termékeket (homlokzat burkolásához tartó szerkezeteket, állpadló rendszereket), élvédőket.

Ezen termékek is egyediek és koncepció részeként jól illeszthetőek össze, a gyár egyéb termékeivel, mint például a Swarowsky kristállyal díszített élvédők

A Porcelanosa Grupo méltón vívta ki olyan személyiségek támogatását és elismerését, mint George Clooney, Isabel Presley, a spanyol királyi család (melynek kizárólagos beszállítója a Porcelanosa) és hosszasan sorolhatnánk....

A Porcelanosa Grupo 10 perces bemutatkozó videóját itt tudja megnézni: 

 


Megtiszteltetés volt számomra, hogy ismét beleláthattam, ebbe az elit világba és meggyőződhettem róla, hogy az igazán igényes ügyfeleimnek olyan világszínvonalú termékeket tudok kínálni, mely párját ritkítja világ viszonylatban is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog