Simas szaniterek - játékos, egyedi, formabontú

Ahány ember, annyiféle ízlés – tartja a mondás. A Simas fürdőszobai kollekciók és szaniterek tervezői jól tudják ezt, hiszen a 60-as évek óta, évi több mint 250 ezer darab termék előállításával már bizonyítottak. Termékeiket a modern, sőt a legmodernebb trendek és innovációk szerint fejlesztik, melyek még a divat hazájában, Olaszországban is egyedülállóak.
A Simas termékeket, kollekciókat a korábbi évektől a mai napig több designer tervezi, akik sokrétű tehetségük és készségeik alapján innovatív és inspiráló termékeket állítanak elő. Együtt határozzák meg a trendeket, kizárólagos, exkluzív termékcsaládokat létrehozva, melyek Olaszországban is különlegesnek és exkluzívnak számítanak.

Egyedi stílusunkhoz, személyes elképzeléseinkhez – legyenek azok épp a régmúlt korok barokkos csodái, vagy a modern léptékű világ legújabb vívmányai – minden esetben megtalálhatjuk a kollekciók között a leginkább hozzánk illőt, a számunkra legötletesebbet.

„Olaszország kerámiáját” az élhetőség, a tudatosság és a kötelezettségvállalás jegyében gyártják és fejlesztik, hogy akár napról napra még jobbat, még újabbat, még egyedibbet kínálhassanak nekünk.

Több ízben is írtunk már róla Önöknek, hogy ma már elképesztő az a változatos formavilág, melyet az öntöttmárvány anyagból ki tudnak hozni – legyenek ezek akár a manapság közkedvelt, geometrikus egyszerűségükben nagyszerű, letisztult formák, akár a klasszicista stílusból jól ismert fazettázott, cifrázott, mégis nagyon elegáns oszlopszerű megoldások.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog