Vásárlói vélemények

"A legjobb szaniteres bolt ahol valaha voltam. Nagyon jó kiszolgàlas. Szakmailag 5*os. Az árukèszlet kifogástalan. Örülök, hogy nálatok vásároltam.” 

„Széles választék, elérhető árak, jó kiszolgálás! Végre egy cég, akinek az a fontos, hogy a vásárló elégedett legyen! Nagyon rugalmasak és segítőkészek!” 

"Borbély Zoltán úrtól nagyon sok mindent meg tudtunk rendelni, ami a lakásfelújításhoz kellett. Széles volt a választék, gyors volt az ügyintézés, sok jó tippet kaptunk, a szállítás is gyorsan és rendben zajlott. Precíz, korrekt és rugalmas a hozzáállás. Mindennel meg vagyunk elégedve." 

"Új házam építésekor kerestem fel Zolit akivel, gyors egyeztetés után, sikerült is kitalálni a számomra legmegfelelőbb ár-érték arányú anyagokat a burkoláshoz. Mivel vizuális típus vagyok, nem tudtam elképzelni, hogy az én fürdőszobámban hogy fognak a kiválasztott anyagok kinézni, ezért igénybe vettem a 3D-s látványtervezést. Pár nap után, mikor elkészültek a tervek, már egyértelmű volt, hogy csak meg kell rendelnem a kiválasztott anyagokat, melyek egy része készleten is volt, amit pedig rendelni kellett, az pontosan az ígért határidőre megérkezett. Zoli sokéves tapasztalatát és szakmai tudását, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegye igénybe. A választék és a kiszolgálás tökéletes!" 

"Borbély úrral a 90-es évek végén, első házunk építésekor kerültem kapcsolatba. Az akkori ügyletünk két, nagyon igényesen kialakított fürdőszoba és három mellékhelyiség teljes burkolatára, illetve kb. 150 nm padlóburkolatra (nagy méretű, 54x54 cm-es lapok díszítő csempékkel) és lépcsőburkolatra terjedt ki. A vásárlás minden részében (tervezés, tanácsadás, szállítás) Borbély úr segítőkészen és hatékonyan állt rendelkezésünkre, mindenben elégedettek voltunk."