Ön itt jár: > > >

Rondine Group

1961, ez az év több szempontból is korszakalkotó volt. Ekkor tett esküt az Egyesült Államok 35-dik elnöke John Fitzgerald Kennedy, ekkor tett utazást Jurij Gagarin elsőként a világűrben, és az 1961-es év nyarán került megalapításra a Rondine S.p.A is. Elmondhatjuk hát, hogy a Fontana Bismantova, mely a Rondine S.p.A csoport tagja, méltán tekint vissza nagy múltra. Az elmúlt több mint 50 év igen mozgalmas volt. A cég folyamatosan bővítette raktárait, új kihívásokat és új célokat tűzött ki.
Napjainkban kreatív megoldásokat kínál mind a padló, mind a fali csempékvonatkozásában. A legfinomabb márványok eleganciája, a jól megszokott kő bája, a fa természetes melegsége, a terrakotta megjelenése, a színek kifinomult árnyalatának csábítása és a rusztikus valamint sima felületek érintése.

A Rondine Group kollekciója széleskörű lehetőséget biztosít, hogy megtalálja a legmegfelelőbb anyagot, tele van eredeti ötletekkel, változatos dekorokkal, a méretek széles választékával, kültéri és beltéri lapokkal, így ideális mind a klasszikus, mind a modern stílus kedvelőinek legyen szó akár a mindennapi életterünkről akár az üzleti környezetünkről.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártók