Ön itt jár: > > >

Sant' Agostino


A Sant’ Agostinót 1964-ben alapították Ferrarában, távol az összes többi kerámia gyártó cégtől. Ez a földrajzi elhelyezkedés, mindig is erős autonómiát adott a gyárnak mind a tervezés, mind pedig a stratégiai jövőkép kialakításánál. A céget a kezdetektől az alapító család irányítja, folyamatosan kutatva a termékek fejlesztésének lehetőségét. A gyár termékei 100 %-ban Olaszországban készülnek. A Központ a kiváló minőségű termékek széles skáláját tervezi és alkotja meg. Ezek a termékek képesek kielégíteni a folyton változó piac technikai és stílusbeli elvárásait.

A felhasznált nyersanyagok amellett, hogy a legjobb nemzetközi beszállítóktól származnak, szigorú ellenőrzéseken mennek keresztül még felhasználás előtt. A cég legfontosabb alap pillérei a következők: jó partnerkapcsolatok fenntartása, emberi erőforrások fokozása, találékonyság a megújuló erőforrások területén, avantgarde stílus, minőségi és vásárlás utáni szolgáltatások nyújtása, tökéletesség keresése miden apró részletben. Ez a Sant’ Agostino öröksége, ami vezetővé teszi a versenytársak között, és gyakran befolyással bír a tevékenységükre is. A tökéletes termékek megalkotása azonban mit sem érne kiváló kereskedelmi hálózat nélkül. A Sant’ Agostino szilárdan áll egész Olaszországban, de elképzelései és technológiája világviszonylatban is ismert és elismert.
A cég garantálja a legmagasabb színvonalú kiszolgálást minden megrendelője számára. Minden egyes megrendelést egy automatizált rendszer keze a rögzítéstől az összekészítésen át, egészen az áru kiszállításáig. Mivel a rendszer szigorú szabályok alapján működik, így képes minden vevő elvárásának gyorsan és hatékonyan megfelelni.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártók