Ön itt jár: > >

Rólunk

Üdvözlöm, a nevem Borbély Zoltán a Csempevilág Kft tulajdonosa vagyok.  17 éves szakmai tapasztalattal, 2015-ben elérkezetnek láttam az időt, hogy megalapítsam saját vállalkozásomat.

Azzal a céllal hoztam létre a céget, hogy segíthessek azoknak az embereknek, akiknek burkolatokra, szaniterekre van szükségük. Az elmúlt évek alatt, nagyon sok szakmai úton (Olaszország, Spanyolország, Németország, Ausztria…) és képzésen vagyok túl, egy olyan szakmában, amit az iskolákban nem tanítanak.

Ügyfeleimnek ezzel a megszerzett tudással és tapasztalattal szeretnék segíteni, hogy minden szempontból a legelőnyösebb és legjobb ár-érték arányú megoldásokat tudjam nyújtani az igényeiknek, stílusuknak és pénztárcájuknak megfelelően.

Egy jól megtervezett stílusos térben sokkal jobb élni, dolgozni és egy beruházás esetén a megtérülés is garantált. Egy megfelelő burkolat, szaniter, csaptelep, stb.. kiválasztására nem sok időt szoktak az ügyfelek szánni, viszont az eredmény hosszú távra szól. 

Ezért a termék kiválasztási folyamat egy személyes találkozással vagy telefonos megbeszéléssel indul, ahol feltérképezzük, hogy milyen stílust szeretnél és mik a főbb szempontok a saját vagy családod életében.

Fontosnak tartom, hogy a termékeinken túl a szolgáltatásunk minősége is magas színvonalú legyen, melyhez olyan szakmai gárdát választottam, melyet nyugodt szívvel merek ajánlani meglévő és új ügyfeleimnek.

Előzetes időpont egyeztetés után, várlak szeretettel 2000 m2-es budapesti exlusiv bemutatótermünkben, ahol az egyszerűbb termékektől egészen a luxus kategóriáig minden megtalálható különböző stílusokban. A bemutatott termékekből (100.000 m2 raktárkészlet), azonnal választhatsz, de ha ez kevés lenne, akkor 2-3 hetes szállítási határidővel, mindent be tudunk szerezni.