Lakberendezés

Napjainkban, az egyik legizgalmasabb és legpopulárisabb kérdések közé tartozik a környezet és a saját szféra. A minket körülvevő enterioröknek nem csupán formailag kell szemet gyönyörködtetőnek lennie, de a mai design segítségével a legkielégítőbben tudjuk lefedni a funkcionalitás összes kívánalmát. 
Mindamellett hogy a lakberendezési trendek, használati tárgyaink egyre jobban követik a funkcionalizmust, nem szorítják háttérbe az egyéniség és individuum kifejezésére szolgáló megszámlálhatatlan formai változatot sem. 

"Célom, hogy az egyén igényei, és jelleme tükröződjenek az adott térben. Személyes hitvallásom, hogy a megrendelő karaktere, akár az otthon akár a munka környezetben a funkcionalitás eszközével bemutassa az emberi személyiséget a legapróbb részletekig a bútorok és személyes tárgyak segítségével." (B.Zs.)

A lakberendezői szakma szépsége abban rejlik, hogy míg a szakember kiteljesedhet, szárnyalhat a feladat során, a megrendelő – őáltala - megvalósulni láthatja álmai otthonát/irodáját, tudva jó kezekben van. 

Az igények és kívánalmak egyéntől változnak így érdemes egy szakavatott tervező segítségével lebonyolítani és összeilleszteni azokat a tárgyak, felületek és színek szinte végtelen változatát. A tervezéssel egy magasabb szintű és minőségu életérzés érhető el az enteriorök hangulatában. A tervezés során tudnunk kell alkalmazkodni és az összes stílust megfelelően feltárni az ügyfél jelleméhez mérten. A tér nem uralhatja használóját hanem, mint az őt körülvevő aura szervesen idomuljon hozzá. 

"Fontosnak tarom a személyes konzultációt. Vallom, hogy mielőtt valaki belevág az átalakításba vagy egy új környezet létrehozásába – hasznos kikérni egy szakember véleményét, akinek szaktudása révén szemén látva és láttatva a megrendelő saját személyiségét a mikro résztől a makro egységekben viszont láthatja, rávilágítva előnyökre és hátrányokra is." (B.Zs.)


Tervezésnél törekszünk a lehetőségek széleskörű bemutatására. E ezután következhetnek a vázlattervek, melyek valósághűen mutatják be a variánsokat. A lakberendezési tervekben a színes stíluskoncepció és térlátványok mellett a falnézetek és műszaki tervek is segítik a folyamatot, amely a legtökéletesebb otthont eredményezi.

"Festőművész végzettségemet a lakberendezésben kívántam kamatoztatni, ezért is vagyok elhivatott azzal a szemlélettel kapcsolatban, hogy életünk és annak megkomponálása maga - a művészet." (B.Zs.)

 

Munkáinkból

 

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink szolgaltatasok