Szabó Zoltán

"Borbély úrral a 90-es évek végén, első házunk építésekor kerültem kapcsolatba. Az akkori ügyletünk két, nagyon igényesen kialakított fürdőszoba és három mellékhelyiség teljes burkolatára, illetve kb. 150 nm padlóburkolatra (nagy méretű, 54x54 cm-es lapok díszítő csempékkel) és lépcsőburkolatra terjedt ki. A vásárlás minden részében (tervezés, tanácsadás, szállítás) Borbély úr segítőkészen és hatékonyan állt rendelkezésünkre, mindenben elégedettek voltunk. 

A házat 17 év használat után adtuk el, így első kézből tudjuk állítani, hogy a burkolatok ezen időszak alatt sem koptak meg, ill. színeződtek el a használatban, pedig házunkban közben két fiunk, kutyák és macskák is felnevelődtek. Borbély úr által ajánlott termékek kopásállósága, színtartóssága és törésbiztossága közel húsz év után is garantált! 

Fentiekben leírtak szerint teljes mértékben igazolódtak a termékek minőségével kapcsolatosan Borbély úr által elmondottak.

Tavaly eladtuk házunkat, és egy régebbi épületet vásároltunk, amelyet teljesen felújítunk. A munkálatok várhatóan ez év második felében elkészülnek, természetesen ehhez a házhoz is Borbély úr szakértő segítségét kértük, amelyet a már megszokott magas színvonalon meg is kaptunk. 

(Házunk értékesítésében jelentős segítséget nyújtott a burkolatok újszerű megjelenése is.)

Biztosak vagyunk benne, hogy jelenlegi házunkba is az előzőnél már megszokott minőségű termékek kerülnek beépítésre!" 

Tartalomhoz tartozó címkék: partnervelemeny